Početna stranica
Nalazite se: 
 

Život plus

Mešovito osiguranje života
 

po 
 
Uslovi pri zaključenju:   pristupna starost od 14 do 65 godine 
  trajanje osiguranja od 5 do 40 godina
  minimalna osigurana suma je 2.000,00 eur 
  minimalna mesečna premija 15,00 eur
 

Šta obuhvata Život plus ?

 

Dugoročna štednja donosi Vam veću finansijsku prednost. Malim ulaganjem na duži vremenski rok, stičete značajan kapital a što pre počnete sa štednjom, imaćete manje doprinose za Vaš željeni životni standard u starosti.

 

UVEĆAJTE SVOJE PRIHODE VAŠOM
DODATNOM RENTOM ZA BEZBRIŽNU STAROST

 
Ovaj paket MERKUR osiguranja jedan je od najčešćih vrsta dodatnog osiguranja u penziji. Pored finansijske dobiti ovo osiguranje života ne smanjuje osiguravajuće pokriće i nudi sigurnost osiguranja u skladu sa Vašim potrebama.
 

Mešovito osiguranje Život plus predstavlja lukrativan oblik štednje koji istovremeno obezbeđuje i Vas i Vašu porodicu. Pritom sami odlučujete o trajanju i iznosu premije, načinu plaćanja, visini Vašeg krajnjeg kapitala, načinu isplate osigurane sume.

Vaša isplata osigurane sume po isteku ugovorenog perioda trajanja može biti u vidu rente (doživotne ili vremenski ograničene) ili odjednom isplaćen kapital. Takođe, postoji mogućnost da se za slučaj smrti usled nezgode ugovoriti dvostruka, trostruka, pa čak i četrvorostruku itd. osiguranu sumu.

 
Prilikom isplate osigurane sume isplaćuje se i pripisana dobit. Više o načinu pripisa dobiti možete saznati u sekciji "Šta treba znati o životnom osiguranju".
 
ZELENO 
 
Iskoristite naš online formular kako bi ste dobili životno osiguranje uz dopunska osiguranja u skladu sa Vašim potrebama.