10 razloga da odaberete ZEPTER posuđe:
Zepter posuđe vam omogućava da bez muke počnete da se hranite i živite zdravo! Sa njim možete da smršate bez gladovanja, a da pritom trajno održavate idealnu liniju. 

U Zepter posuđu može da se kuva bez vode (naravno, ako nije reč o supama i čorbastim jelima), bez ulja i bilo kakvih dodatnih masnoća. Hrana se priprema na nižim, kontrolisanim temperaturama. Zahvaljujući ovim karakteristikama Zepter posuđa, svi vitamini, minerali i hranljivi sastojci ostaju sačuvani u hrani, a procenat masnoće iz sirovih namirnica se čak smanjuje nakon pripreme! Tako je i rizik od svih bolesti čijem nastanku doprinosi nezdrava ishrana manji. A kuva se lako, brzo, pa čak i kad niste kod kuće! To omogućava specijalan termokontolor na poklopcima posuda. I plus – Zepter posuđe praktično možemo smatrati besplatnim! A to je najkvalitetnije posuđe na svetu!  Evo šta sve dobijate kada kuvate na Zepter začin:
1. Mršavićete zdravo
Hrana pripremljena u Zepter posuđu, na zdrav Zepter način, smanjuje procenat masnoće u namirnicama. 

Na primer, ako spremate junetinu na klasičan način, ona će biti 25% masnija nego u sirovom stanju. U Zepter posuđu, peče se ili kuva u sopstvenoj masnoći i sokovima, pa tako samim načinom pripreme izgubi čak 25% masnoće!

Posle prženja jaja su 67% masnija, a pripremljena na Zepter način gube 10% sopstvene masnoće. Zepter način pripreme hrane smanjuje rizik od gojaznosti, povišenog lošeg holesterola (LDL), arteroskleroze, šloga, infarkta i drugih kardiovaskularnih oboljenja. 
2.Unosićete sve hranljive sastojke putem hrane!

Mišljenja lekara i stručnjaka o suplementima su podeljena. Mnogi smatraju da su suplementi beskorisni. Ali šta nam drugo preostaje kada klasično kuvanje uništava sve hranljivo u hrani?  

Zato je kompanija Zepter izumela sistem da vitamini, minerali, vlakna i ostale hranljive materije ostaju sačuvani u hrani i posle termičke obrade.

Na primer:  Nakon klasičnog kuvanja u hrani ostane samo 25% kalcijuma, a posle kuvanja na Zepter način – sačuva se čak 88%. Klasično kuvanje na visokim temperaturama u potpunosti uništi gvođže, a posle kuvanja na Zepter način u hrani ostane 83% gvožđa.

Pitate se u čemu je ključ? Pročitajte pasus koji sledi!
3.Kuvaćete bez vode i ulja!
Hrana se u Zepter posuđu može da se sprema bez vode (ako ne spremamo supe ili čorbasta jela), bez masnoće, na nižim temperaturama. Tako nastaje jedinstveni kružni zatvoren ciklus pripreme hrane, koji izgleda ovako: Zepter poklopac savršeno naleže na ivicu posude i hermetički je zatvara vodenim prstenom koji se stvara tokom kuvanja ili pečenja. Para oslobođena iz hrane diže se do poklopca, koji je uvek hladniji od posude. U kontaktu sa njim, para se kondenzuje i kapljice tečnosti padaju na hranu. Tako se hrana kuva u sopstvenim sokovima i zadržava sve svoje sastojke. Ukus, boja i aroma namirnica ostaju sačuvani.
4.
Moći ćete da kuvate i kad niste kod kuće!
​​
Drška na Zepter poklopcu nije tek obična drška – to je pravi mali robot! Zapravo, na vrhu najnovijih Zepter poklopaca nalazi se radio-digitalni termokontrolor, kojim potpuno možete da automatizujete kuvanje. Prvo podesite način pripreme u zavisnosti od toga da li želite da kuvate ili pečete. Potom podesite temperaturu i minutažu. Kada je jelo gotovo, alarm će vas će vas obavestiti o tome.

Ako imate i Zepter indukcionu ploču (koja zamenjuje ringlu), radio-digitalni termokontrolor će automatski održavati temperaturu i isključiti dovod struje na kraju procesa.

To vam pruža mogućnost da ostavite jelo da se kuva samo. Kada se vratite kući, čekaće vas spreman, zdrav i ukusan obrok! Ovaj sistem je potpuno bezbedan.

5.Provodićete oko 80% vremena manje u kuhinji

Za kuvanje na Zepter način trebaće vam oko 80% vremena manje nego za klasično kuvanje. Većina jela u Zepter posuđu se skuva za oko 20 minuta. Za pečenje vam treba svega 10-ak minuta. Komplikovanija jela poput pasulja ili sarmi kuvaju se najviše sat vremena. Međutim, ako imate jedinstven Zepter Sinhroclick poklopac, i pasulj će biti gotov za samo 10 minuta!

6.Trošićete oko 70% struje manje
Patentirano trostruko Zepter akutermno kompaktno dno brzo akumulira toplotu i prenosi je na hranu, koja se kuva na nižim temperaturama. Takođe, u isto vreme možete da spremate više jela na samo jednoj ringli! Zahvaljujući tome, prilikom pripreme hrane troši se i do 70% električne energije manje nego tokom klasičnog kuvanja.
7.Vaš organizam će voleti ovo posuđe
Zepter Masterpiece posuđe je 100% bezbedno po zdravlje. Napravljeno je od vrhunskog 316L metala, koji je kompatibilan sa ljudskim organizmom i koristi se u medicini za izradu implanata i hirurških instrumenata.

Zepter URA tehnologija (Ultimate Resistant Application) je nova revolucionarna „non-stick“ tehnologija, koja podrazumeva da Zepter tiganjima i posudama nije potrebna prevlaka koja štiti hranu od toksina koje ispuštaju drugi tiganji i posude od teflona, aluminijuma, bakra, gvožđa, čelika... „Non-stick“ tehnologija ne dozvoljava da se hrana zalepi za posudu. Takođe, nije moguće izgrebati ili bilo kako oštetiti dno posude (niti bilo koji njen deo). Sam 316L metal nije toksičan, tako da Zepter Masterpiece posuđe zaista ima jedinstvene karakteristike:
100% je bezbedno po zdravlje jer ne stupa u hemijske reakcije sa hranom. Ne izaziva alergije. Omogućava zdravu pripremu hrane, čime se smanjuje rizik od mnogih oboljenja. Omogućava ,,pametno mršavljenje,,
8.Nećete ribati posuđe, a ono će blistati!

Hrana u Zepter posuđu ne zagoreva, ne lepi se za dno, ne može da    iskipi i ne zadržava mirise. Zahvaljujući metalu 316L, posuđe se izuzetno lako održava, tako da treba da ga ribate ni spolja ni iznutra!

Da posuđe bude blistavo i čisto, dovoljno je da ga perete glatkom stranom sunđera, toplom vodom, u blagom rastvoru sapunice. Zapravo, za odrđžavanje Zepter posuđa idealan je koncentrovani, biorazgradiv CleanSy deterdžent, koji ne sadrži fosfate i potpuno je bezbedan po zdravlje i životnu sredinu. Zepter Masterpiece posuđe slobodno možete da perete i u mašini za pranje posuđa. Pre stavljanja u mašinu obavezno skinite Zepter radio-digitalni termokontrolor!

Nemojte koristiti abrazivna sredstva, sredstva za odmašćivanje i sredstva koja sadrže hlor, kao ni žice i četke za ribanje.

9.Ne možete da se opečete
Patentirane Zepter drške se ne pregrevaju. Njihov ergonomski i moderan dizajn omogućava sigurno držanje i lako rukovanje. Drške se mogu koristiti i u rerni, ali tada ipak koristite zaštitne rukavice.

10.Zepter posuđe je BESPLATNO!
Četvoročlana porodica troši na hranu koja se priprema na klasičan način oko 6.800 evra godišnje.  Polovinu te sume potrošiće ako hranu priprema u Zepter posuđu, na Zepter način. Set Zepter posuđa od 14 delova košta 760 evra.  Računica je jasna: ZEPTER POSUĐE je jedino BESPLATNO posuđe na svetu! Ova ušteda novca ostvaruje se po više osnova:
Hrana ne kalira kada se priprema u Zepter posuđu, pa nam treba manja količina namirnica;
Troši se oko 60% struje manje; Ulje više ne moramo da kupujemo, osim u malim količinama, za salatu; Pošto hranljivi sastojci ostaju sačuvani u hrani, suplementi nam više nisu potrebni; Trošimo manje vode; Više nikada ne moramo da kupujemo posuđe jer je Zepter posuđe neuništivo.

 

Živi bolje, živi duže, živi ZEPTER. Osigurajte najvrednije, život i zdravlje!