BodyART je program treninga koji se temelji na principima jina i janga i pet elemenata i tretira osobu kao jedinstvo tela, uma i duše . Spoj istoka i zapada, različitih tehnika i načina vežbanja, pokretanje energije, mir, stabilnost, koordinacija, snaga, fleksibilnost,bolje držanje, prevencija i sprečavanje bolova u ledjima, funkcionalni trening, sve je ono što će vam ova izuzetna tehnika pružiti.
Tim stručnjaka napravio je ovu sjajnu tehniku koju stalno unapredjuju, a mogu je raditi svi. Obzirom da je ovaj način vežbanja u osnovi rad sa chi energijom i da se negativna energija i naboj koji je nastao usled stresa, svakodnevnih obaveza i emocionalnih napetosti i blokada, pretvara u pozitivnu energiju uz otklanjanje blokada, što omogućava slobodan, pravilan i nesmetan tok energije kroz nas. Ne postoji osoba koja se nakon ovakvog časa ne oseća energizovano, fokusirano, smireno i zadovoljno. Sa druge strane, na telesnom nivou, ljubitelji treninga i vežbanja dobiće jedan odličan funkcionalni trening koji ni jednog trenutka neće ugroziti zdravlje, kičmu, zglobove i mišiće.
BodyART za sve one koji su ga probali predstavlja ljubav na prvi pokret!

Fitnes industrija i programi koji se nude iz godine u godinu upravo se prilagođavaju našim lošim navikama i životu koji je sve brži i sve površniji. Programi se menjaju kao i mi, ali naše telo i duša, uz sve promene, ostaju naš jedini hram, nezamenljiv ali prilagodljiv. Intenzivni aerobni grupni programi ili programi sa velikim težinama pokrivaju samo jedan segment brige o našem telu. Pitanje je da li  je to dovoljno? Klasično sagorevanje kalorija i oblikovanje tela su samo jedan aspekt delovanja vežbi na telo. Potrebno nam je mnogo više.