LAKOĆA TRČANJA ON CLOUDX
Osećaj bestežinskog stanja: ON CloudX predtsavlja najlakšu, najtišu patikuna svetu. CloudX je napravljena za vrhunske rezultate, a pri tome beskompromisno udobna. CloudX je idealna za brze sprintove i teške treninge.

SAVRŠENSTVO NA LEĐIMA : VAUDA TRAIL SPACEK 8
Lagani ranac namenjen je trajal trkačima i vozačima brdskih bicikala. Pletena je 3D konstrukcija ranca obezbeđuje savršeno naleganje i dobru ventilaciju na leđima. Štedljivo proizvedeni antiteškaš za upotrebu u više sportova.

LATI SE DRVA I CEPAJ: HESTRA SKULLMAN RUKAVICE ZA UPOTREBU NAPOLJU
Svako ko je u potrazi za avanturom pred vratima kuće mora da se lati posla i zaštiti ruke. Rukavice Skullman, švedskog proizvođača Hestra, mazi pustolovnu ruku mekom kravljom kožom, a pri cepanju drva štiti zglobovei žile kucavice inovativnom šarom koju je Hestra posebno razvila za bespuće švedskih šuma.

SVETLI PRIMER: KACIGA LUMOS
Kaciga LUMOS štiti glavu kao svaka kvalitetna biciklistička kaciga. Međutim, ona može i mnogo više: LED lampice sa kočionim svetlima čine vozača nadaleko vidljivim, a ugrađeni migavci kojima se lako rukuje upravljačem upadljivo pokazuju smer kretanja učesnicima u saobraćaju iza vas.

SURF NA JEZERU UZ E – SNAGU:  WATERWOLF MPX-3
Samo Havajci jašu na talasima? Malo sutra! Uz votervulf (WaterWolf) iz lepog Bajerna koji nema more I jezera kamenoloma postaju surferske oblasti. Pootrebno je samo napuniti dasku I jezditi preko vode pomoću električnog rotacionog motora. Naročito kul je rukovanje pomoću daljinskog upravljača.

SAMI POBEDITE NAPETOST MIŠIĆA: TMX TRIGGER
Kada želimo da se rešimo napetosti mišića, potrebno je da zađemo dublje od fascija. TMX to postiže dubokim, tačkastim, i dugotrajnim pritiskom koji oslobađa mišićne napetosti. Mnogi profesionalni sportisti koriste TMX da se reše napetosti mišića za vreme ili nakon treninga, boreći se protiv bolova na taj način ili sprečavajući u prvom redu da do toga dođe.