Novosadski
polumaraton

Najuspešniji radni timovi su oni koji između ostalog imaju dobru komunikaciju i dobar timski duh. Da bi se poboljšala profesionalna hemija između zaposlenih, važno je razviti strategije za izgradnju tima. Dovoljan razlog da se Merkur osiguranje kao društveno odgovorna kompanija prepozna i sponzoriše jedan od najvećih događaja u Novom Sadu 24.03.2019 26. polu-maraton.  Sedište naše filijale u Novom Sadu, kao i veliki broj osiguranika u Vojvodini su dodatni motiv da se priključimo manifestaciji. 
Pravna lica sa teritorije Vojvodine su prijavila učešće svojih zaposlenih koji su na Novosadskom  polumaratonu razmenili svoju energiju i sportski duh. Merkur sa zadatkom da povezuje stručnjnjake iz raznih oblasti, nutricioniste, doktore specijaliste, proizvođače zdrave hrane, i misijom podizanja svesti o značaju fizičke aktivnosti postavio je „reklamnu kapiju“ na cilj trkačke rute.  Svaki učesnik maratona, završavao je trku ispod kapije Merkura.
U konverzaciji sa učesnicima /takmičarima, naši zaposleni koji su bili raspoređeni kod cilja razmenjivali su mišljenja i iskustva. Zaključili smo da najveći broj zaposlenih ljudi pretenduje nedeljnom učešću u sportskim aktivnostima, te se priključujemo projektu Aktivnija Srbija, da vežbamo zajedno i pokrenemo sve one koji to nisu mogli sami tokom cele 2019 godine.