Pridružite se bonus programu Merkur osiguranja

Preuzmite aplikaciju Merkur i odmah počnite koristiti pogodnosti!

Merkur svojim osiguranicima nudi sveobuhvatan paket za svoj aktivni životni stil. To uključuje beneficije koje podržavaju zdrav način života. Od sada, osiguranici Merkura će moći da uživaju u mnoštvu atraktivnih popusta u novoj aplikaciji Merkur. 

USLUGE

Popusti u partnerskim hotelima Merkur osiguranja u Srbiji, Austriji, Sloveniji, Hrvatskoj i Češkoj.

PONUDE

Popusti i specijalne ponude koncerna Merkur u području sporta, zdravlja, zdravog načina života, ishrane i još mnogo toga.

PRIDRUŽITE SE BONUS PROGRAMU MERKUR OSIGURANJA

Preuzmite, registrujte se i iskoristite prednosti i popuste!

Kao Merkurov osiguranik, možete odmah da počnete sa traženjem pogodnosti u novoj aplikaciji Merkur. Jednostavno preuzmite aplikaciju na svoj mobilni telefon u odgovarajućem internet šopu, te se registrujte. Vaš potrebni lični kod će Vam biti dostavljen na adresu ili nam se možete obratiti za dodatne informacije. Kada se registrujete, pronađite svoju digitalnu člansku karticu u aplikaciji i ostvarite pristup svim bonus partnerima!

Očekujte više radosti u životu
(i mnoštvo popusta)!

Merkur grupa želi da Vas inspiriše zdravim, održivim životnim stilom i pruža konkretne pogodnosti koje možete u bilo kojem trenutku dostupne pomoću Merkur aplikacije.
To uključuje promocije i popuste kod Merkurovih partnera u sportskim trgovinama, fitnesu, wellnessu i lifestyle sektoru te zdravstvenim uslugama. Osim toga, trošak boravka u odabranim hotelima smanjen je za registrovane korisnike Merkur aplikacije.

 

Uzmite svoj lični kod za registraciju.

Vaš potrebni lični kod će Vam biti dostavljen na adresu ili nam se možete obratiti za dodatne informacije.

Kada se registrujete, pronađite svoju digitalnu člansku kartcu u aplikaciji i ostvarite pristup svim bonus partnerima. Profitirajte uz eksluzivne benefite Merkur bonus programa!

Partneri bonus programa