• 15 PlusOsigurajte vrednosti koje čoveku najviše znače - život i zdravlje.

  Život, zdravlje i štednja... zvuči kao formula sreće i blagostanja, zar ne?

  15 Plus

  Novi program 15 Plus Vam omogućava štednju za pristojnu starost, zaštitu od posledica bolesti i neizvesnosti.
  Pružite sebi i svojoj porodici potpunu sigurnost za budućnost.

 • Život plusZajedno brinemo za Vašu budućnost!

  Želimo da pružimo ekonomsku sigurnost Vama i Vašim najbližima. Zato smo napravili 15 Plus paket osiguranja života i oboljenja od teških bolesti.

  Život plus

  Životno osiguranje je jedan od najatraktivnijih oblika ulaganja u svetu. Polisom životnog osiguranja štedite i istovremeno ulažete u sopstvenu sigurnost i sigurnost svoje porodice. 

  par
 • Merkur Štedni ProgramRazmišljate o penziji? Imamo idealno rešenje za Vas kako da Vaše treže doba bude bezbrižije i lakše.

  Merkurov program ŠTEDNJA kreiran je za potrebe klijenata koji imaju zdravstvene probleme takve prirode da im nije moguće ugovoriti niti jedno od ostalih postojećih osiguravajućih pokrića iz našeg programa.

  Merkur Štedni Program

  Našim programom dodatne rente pobrinuli smo se da bezbrižno uživate u svakom danu i da, i nakon odlaska u penziju, ne morate ničega da se odričete. Merkur dodatna renta prilagođava se Vašim potrebama.

  motociklista
 • Čista peticaŠtednja sa trajanjem od pet godina.

  Štednjom za čistu peticu obezbeđujete štednju sa trajanjem od pet godina. Visina kamatne stope zavisi od pristupne starosti pojedinca. Kamatna stopa je sigurna i nepromenjiva u toku trajanja petogodišnje investicije.

  Čista petica

  Osim sigurnog plasmana novca, program Čista petica omogućuje Vam ono najvažnije, a to je da zaštitite porodicu i najbliže u slučaju nastanka nepredviđenih rizika. 

  devojka sa smartfonom

Često
postavljena pitanja

Zašto je potrebno odgovoriti na pitanja o zdravstvenom stanju pre potpisivanja ugovora?

U određenim slučajevima zdravstveni problemi mogu dovesti da sa osiguranikom ne možemo sklopiti ugovor o životnom osiguranju. I pored toga, zdravstveni problemi na bilo koji način ne sprečavaju da se informišete i obezbedite sebi polisu. Imamo mnogo zadovoljnih kupaca koji imaju istoriju zdravstvenih problema.

Kada je najbolje vreme da ugovorim životno osiguranje?

Najbolje vreme za životno osiguranje je kada neko zavisi od vas. Takođe, što ste mlađi to je i polisa životnog osiguranja povoljnija.

Da li mogu u toku godina menjati svoju polisu životnog osiguranja?

Kako se vaše životne potrebe vremenom menjaju, možete promeniti i svoju polisu osiguranja. Dolaskom novog člana porodice, kupovinom kuće, povećanjem ličnog dohodka, Vaše potrebe se mogu povećati.