"Život bojen staklom" U Galeriji Narodne banke Srbije u ponedeljak je prigodnim programom otvorena izložba slika od stakla mlade umetnice Jelene Borovčanin, i trajaće do 14. decembra 2018 godine.

Mlada Jelena Borovčanin o svojoj izložbi kaže:
“Ova izložba sublimira smisao svih onih životnih situacija koje nam se događaju. Situacije koje samo na prvi pogled deluju strašno i negativno, ali kada te iste strašne situacije pogledate iz drugog ugla one mogu biti samo okidač za nastanak savršenstva. Izlozba ,,Dodir stakla-Sloboda" je primer da se iz pukotina i razbijenih delova može napraviti celina. Suština je izvući maksimum iz svega, ne odustajati i istrajati. Moj maksimum koji sam izvukla iz jednog nemilog događaja koji se desio pre tri godine je izložba slika od stakla “Dodir stakla” . U Galeriji Narodne banke Srbije predstavljam svoja dela pod nazivom "Dodir stakla- sloboda".
Pitanje koje sebi treba da postavite jeste “da li vidite pukotinu ili celinu”. Jelena je pronašla svoju celinu i svemu dala smisao kroz rađanje novog oblika energije.
Zato slušajte svoju energiju i pogledajte dela očima umetnika i saznajte šta ona skriveno želi da nam poruči. Jelena je jedna divna mlada osoba, neafirmisani umetnik koji nastoji da osvoji vaša srca.