Merkur aplikacija

Sve što Vam je potrebno sada se nalazi na jednom mestu

Merkur aplikacija

U Merkur aplikaciji možete da pronađete sve informacije o aktivnim polisama osiguranja. Koristeći Merkur aplikaciju brzo i jednostavno proverite sve informacije o ugovorenim polisama, i saznajte novosti u Merkur osiguranju.

Pogodnosti aplikacija

Pitanja Merkur aplikacija

Često postavljana pitanja

 • Zašto bi trebalo da koristite Merkur aplikaciju?
  add close

  Merkur aplikacija od sada svim osiguranicima koji su ujedno i ugovarači osiguranja omogućava, uvid u detalje o svim aktivnim polisama.

 • Kako da se registrujete u Merkur aplikaciji?
  add close

  Merkur aplikaciju potrebno je besplatno preuzeti iz Google Play ili App Stora. Nakon instalacije, otvorite aplikaciju i sledite uputstva na ekranu.

  Klijenti koji su već ranije koristili Moj Merkur portal za klijente, u Merkur aplikaciju mogu da se prijave sa istim korisničkim podacima.

  Klijenti koji do sada nisu koristili Merkur aplikaciju ili Moj Merkur portal za klijente, moraju da se registruju. Za registraciju je potreban JMBG, broj bilo kojeg ugovora o osiguranju, e-mail i željena lozinka.

 • Što ako sam bio registrovan/na u Moj Merkur portal za klijente i zaboravio lozinku za prijavu?
  add close

  Ako ste zaboravili lozinku za prijavu u Moj Merkur portal za klijente, onda možete zatražiti novu lozinku putem linka "Zaboravili ste lozinku" koje se nalazi ispod mesta za prijavu. 

Uputstvo za instalaciju Merkur aplikacije