Proslavili smo 15 godina poslovanja u Srbiji.

Proslavili smo 15 godina poslovanja u Srbiji.

 

 

Proslavili smo 15 godina poslovanja u Srbiji. Među mnogobrojnim zvanicama iz sveta osiguranja, poslovnih saradnika, zastupnika i posrednika, našu proslavu su svojim prisustvom uveličali i ambasador Austrije u Srbiji, direktor Udruženja osiguravača Srbije, kao i članovi Uprave iz svih kompanija Merkura: Austrije, Slovenije i Hrvatske.

Goste su pozdravili Predsednik Izvršnog odbora Merkur Versicherung Austrija, Martin Stihsen Predsednik Nadzornog odbora Merkur osiguranje Srbija, Marko Stojanović Predsednik Izvršnog odbora Merkur osiguranje Srbija I Tijana Ristić član Izvršnog odbora Merkur osiguranje Srbija. Proslava je organizovana u ambijentu Infinity centra u Beton hali, na obali Save, što je dodatno upotpunilo ovaj događaj jer su nam vremenski uslovi bili naklonjeni, pa su naši gosti poneli pozitivne utiske sa ovog događaja.

Tokom prethodnog perioda oformili smo tim za podršku prodaji i uvereni smo da će to doneti značajne rezultate u 2023. godini.

Prema rečima gospodina Stojanovića: ,,Cilj nam je da modernizujemo naš portfolio proizvoda i budemo konkurentni tržištu.“

Gospođa Ristić je istakla: ,,Kod proslavljanja jubileja osvrnemo se na ono odakle smo počeli i šta smo uspeli da ostvarimo do sada, a počeli smo kao Green field investicija, podržana poverenjem i verom od strane naših osnivača i vlasnika iz Graca, koji smo imali viziju i hrabrost, da nas podrže na neizvesnom putu na novom tržištu i koji nas svih 15 godina podržavaju i daju dodatni inpuls našem razvoju.“

Što se tiče planova za budućnost naša misija je okrenuta prema ,,zelenom“ održivom poslovanju a na taj put smo krenuli lansiranjem proizvoda tokom 2022. godine pod nazivom GreenLife. Ovo je proizvod životnog osiguranja koji je vezan za jedinice investicionih fondova koji ulažu u kompanije koje posluju u skladu sa ESG standardima.

U budućnosti želimo da budemo prepoznati kao moderna, digitalna i inovativna kompanija i da budemo prvi izbor kada je u pitanju osiguranje ljudskog čuda – čuda života.

Takođe, nastavljamo sa ciljanim ESG aktivnostima i u budućnosti što ćemo dokazati već u narednim mesecima.